SEO fouten

Welke SEO fouten heb je allemaal en hoe los je deze issues op?

  1. Contains broken links (error code 4xx)
  2. Contains broken links (error code 5xx)
  3. Links to inaccessible pages
  4. Empty page titles
  5. Duplicate page titles
1. Contains broken links (error code-4xx).
Deze melding komt voor wanneer er een linke verwijzing staat naar een pagina die niet meer bestaat. Je lost dit op door of de link aan te passen naar de juiste URL, of door de link te verwijderen

2. Contains bronken links (error code 5xx).
Deze melding komt voor wanneer er een link verwijzing staan naar een URL, die zelfs op het hoogste niveau niet meer te bereiken is. Meestal bij uitval van een webserver, DNS probleem of domeinnaam die niet meer bestaat. Je lost dit op om de link met de URL te verwijderen.

3. Links to inaccessible pages.
Deze melding komt voor wanneer er een link staat naar een pagina, die niet goed toegankelijk is. Dit los je op door of de landingspagina toegankelijk maken, of door de link verwijzing naar die pagina te verwijderen.

4. Empty page titles
Deze melding komt voor, wanneer er tijdens de website audit pagina's zijn aangetroffen waar de pagina titel niet van gevuld is. Dit los je op door een unieke pagina titel te plaatsen, die betrekking heeft op de bewuste pagina.

5.Duplicate page titles
Deze melding komt voor, wanneer er tijdens de website audit pagina's zijn aangetroffen, die allemaal de zelfde pagina titel bevatten. Dit los je op door iedere pagina te voorzien van een unieke pagina titel die betrekking heeft voor de bewuste pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten