zaterdag 3 maart 2018

Website audit

Hallo allemaal,

Allemaal klaar om de eerste stappen te zetten in de wondere wereld wat SEO heet?
Wat betekent nu eigenlijk SEO?
SEO betekent Search Engine Optimization en is de Engelse benaming van Zoekmachine optimalisatie.

Wat niets anders wil zeggen als je website optimaliseren, zodat de zoekmachines Google, BING en Yahoo gemakkelijk kunnen analyseren, wat er nu daadwerkelijk op je website staat,
Met die informatie (content) kunnen ze je categoriseren en op die manier aanbieden als zoek resultaat, wanneer er op jouw items gezocht wordt.

Maar om te zorgen dat de zoekmachines je content goed kunnen analyseren, zal je website goed toegankelijk moeten zijn zonder technische fouten en gemaakt met schone code.

Hoe weet je nu, dat je website goed geoptimaliseerd is?
Dit kun je door met een uitgebreide SEO tool je website te scannen.
Ik gebruik hiervoor SEOprofiler.com waarmee ik de website audit uitvoert.
Wanneer de website audit is voltooid, wordt er een website audit rapport opgesteld, waar alle fouten, waarschuwingen en notities in vermeld staan.

Met dit rapport ga je stap voor stap alle issues oplossen, door te beginnen met de fouten, daarna de waarschuwingen en als laatste de notities.

Na een tweede website audit zal in het rapport het resultaat te zien zijn, van de laatste website aanpassingen, die je volgens het rapport heeft aangebracht.

Ook na een tweede website audit zou het best mogelijk kunnen zijn, dat er nog wat issues op te lossen zijn.

Lijk je dit allemaal te moeilijk? Of ontbreekt je de tijd om dit te doen? Dan kun je dat ook aan mij uitbesteden. Kijk voor meer informatie op https://www.verkerk-webdesign.nl/seo/search-engine-optimization.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten